Sweden Reviewers

 

Posts in Category: Allmänt

Vårtider 

Posted by Z_Agori Berix Friday, March 4, 2011 3:38:00 PM Categories: Allmänt

Nu kryper våren obevekligt närmare och även om det är långt ifrån säkert ännu, hoppas nog många med mig att vi sett det sista av vitt komma från himlen nu på många månader framåt.

När vi nu börja krypa ut ur vinteridet är det mer aktuellt än någonsin att se över sina burkar och göra service på de som behöver servas. Börja kika på dina cacher och läs senaste loggar om du missat dom. Du hittar dina cacher här. Har du avaktiverade cacher? Gör upp en plan för att få dom aktiva eller i värsta fall arkivera dom för att ge plats åt nya cacher.

Vi kommer om någon vecka eller så börja vår egna genomgång av cachesituationen bland de svenska cacherna. Vi kommer att börja söderifrån och kika på cacher som verkar borta, skadade eller som inte varit aktiva på en tid och påminna ägarna. Ni kan läsa med om denna rutin här. Syftet är såklart att göra allas våra cachingdagar till en så fulländad upplevelse det bara går. Ingen gillar att leta efter cacher som inte står att finna eller som inte går att logga. Det tror jag de flesta kan skriva under på.

Ha nu en toppenvår så ses vi ute i cachemarkerna!

Gravatar
Page 3 of 3 << < 1 2 3
(c) 2010-2015 Sweden Reviewers