Bilarna kommer, bilarna går...

Posted by Toa Norik Monday, October 24, 2016 11:08:00 AM Categories: Nyheter

... på Roy's o Rogers mack

Det är inte bara bilar som kommer och går. Det gör även dagarna. Det är redan 2 månader sedan vi sist skrev här. Vi i reviewerteamet hoppas att sensommaren och hösten varit en trevlig geocachingperiod.

 

Det är ju inte bara dagar och bilar som kommer och går. Det är även geocacher. Som ni vet så hjälper vi i Swedenreviewers till att både komma och gå med geocacher i den mening att vi ser till att dom blir publicerade men vi har även en uppgift att se över det geocachebeståndet som finns. Vi har sedan flera år tillbaka gjort detta ett par gånger om året. Det är alltså dags nu igen. Det är dags att boka tid på verkstaden för era geocacher som är i behov av renovering. En del behöver bara ett kortare besök, en del behöver längre. En del behöver bara lite vanligt oljebyte och nya torkare (läs ny loggremsa eller ny burk).

En del bilar, förlåt geocacher, kanske behöver skrotas.

Vi har nu börjat sammanställa den lista med geocacher som kommer få en notering från oss. Ju fler som servar sin geocache eller skrotar sin geocache före vi börjar desto enklare blir det för oss och färre hamnar på "reviewerskroten".

 

Räkna med att denna städning börjar runt nästa vecka.

 

Vi avslutar med en liten Macken-referens:

Hej då Macken.. vi ses i mörrn (Läs: Hejdå geocacachare, vi ses i en reviewer note och/eller på FAD)

Gravatar
(c) 2010-2015 Sweden Reviewers