Kontrollera avstånd till närmaste cacher Kontrollera avstånd till närmaste cacher - Sweden Reviewers

Kontrollera avstånd till närmaste cacher

1.00 Categories: Gömma cacher Tips
Rate this Content 8 Votes

Jag ska lägga ut en cache och vill kolla så den inte för nära en annan, går det?

En av de vanligaste problemen vi stöter på är att din cache ligger för nära en annan cache enligt 161-metersregeln. Många gånger kan man kolla det själv och undvika onödiga förseningar och besvikelser. I ungefär hälften av fallen vi får in för granskning med detta problem krockar cachen med en ennan synlig cache och som man därför lätt kunnat undvikit. Att göra detta test kräver endast ett klick ifrån din cachebeskrivning.

Gör så här:

Öppna din cachebeskrivning. Långt ner, till vänster om kartan finns en uppsättning länkar lik bilden nedan.

Klicka på den inringade länken. Då öppnas en lista över de närmaste cacherna i avståndsordning med den närmaste överst. Se exempel nedan. Notera att vi lagt ditt "bockar" och "kryss" själva, de syns inte på sidan i vanliga fall.


Som exemplet visar ligger det en mystery 30 meter från din cache. Den är gissningsvis inget problem eftersom det normalt sett inte finns något där. Nästa cache är en traditionell cache som ligger endast 50 meter ifrån. Den ligger för nära och vi kommer be dig flytta din cache om du skulle skicka in den för granskning.

Om du tar för vana att göra detta innan du sänder iväg din cache för granskning kommer det spara mycket tid för oss och du kan på så sätt få din cache snabbare publicerad.

 

Version 1.00 Publicerad 2010-05-25, Senast uppdaterad 2010-05-25

(c) 2010-2013 Sweden Reviewers