Höststädning 2015

Posted by Makuta Icarax Sunday, October 4, 2015 1:15:00 PM Categories: Nyheter

Hösten har börjat göra sitt intåg över landet och vi ligger nu i startgroparna för att se över det svenska cachebeståndet innan löv och snö bäddar i vårt landskap. Vi börjar om ca en vecka och översynen sker i två steg med ca en månads mellanrum.

 

I första omgången postar vi reviewernoter på cacher som verkar behöva lite omsorg från sina ägare, d v s cacher som har varit avaktiverade en tid, fått Need Maintenance-loggar eller flera Did Not Found-loggar. Redan NU kan du som är cacheägare underlätta för oss genom att titta till dina cacher och därefter posta lämpliga loggar.

 

I andra omgången följer vi upp de cacher som fått en reviewernote från oss. Cacher som inte åtgärdats eller där det inte finns någon plan för åtgärd kommer att arkiveras och cacher som verkar vara återställda men fortfarande har Needs Maintenance-attributet får en påminnelse.

 

Vi påminner om att det för att släcka Needs maintenance-attributet krävs en Owner Maintenance-logg och att denna logg ska postas efter att underhåll är utfört. Note är rätt loggtyp när du vill meddela annat, t ex att du kommer ha möjlighet att titta till din cache först efter en viss tidsrymd (max en månad).

 

TACK för Din insats!

Hösthälsningar

Svenska Reviewerteamet

 

 

(c) 2010-2015 Sweden Reviewers