Hjälp med tidsbestämda släpp och koordinatreservationer.

Posted by Z_Agori Berix Monday, May 2, 2011 9:09:00 AM Categories: cacheplacering

Vi har under en längre tid märkt en ökad efterfrågan av både tidsbestämda publiceringar och koordinatreservationer. Som kuriosa kan nämnas att under december 2010 skedde ca 80% av publiceringarna med en önskad släpptid. Såväl koordinatreservation som tidsbestämda publiceringar kräver en hel del extra arbete och tid av oss. Vi har försökt varit behjälpliga i mesta möjliga mån men nu har dessa båda tjänster börjat ta sån stor del av vår tid i anspråk att alla svarstider börjar bli lidande. Vi märker att det tar längre och längre tid innan vi kan ger er svar eller publicera era cacher. Detta är naturligtvis inte önskvärt och vi ber därför om er hjälp att begränsa dessa önskemål så långt det är möjligt. Att erbjuda detta är något vi självklart vill fortsätta kunna göra men det kan inte tillåtas ta sån opropotionellt stor del av vår tid som det nu gör.

Vi skulle önska att man tänker att det snarare är regel än undantag att cacherna släpps till kön färdiga från början och att vi kan publicera dom efter hand. Som utvecklingen nu går är det snarare tvärtom.

Vi ber er därför att fundera lite innan ni använder någon av dessa tjänster. Ett par frågor vi önskar ni funderar kring kan vara:

  • Varför måste denna/dessa geocacher publiceras en speciell tid?
  • Är min burk lätt att flytta om det skulle vara, kräver platsen en specialtillverkad burk eller är min cacheidé av det slag som tar veckor att fixa eller planera?

Vi ber er om hjälp att kunna se till att dessa tjänster kan fortsätta att erbjudas er så långt det är möjligt.

Tack på förhand!

Gravatar
(c) 2010-2015 Sweden Reviewers