Välkommen till Sweden Reviewers!

 

Just nu håller vi på att försöka avveckla denna sajt. Fortfarande finns det en del information kvar här men kom ihåg att den kan vara lite föråldrad. Vissa guider och FAQ kan ändå vara bra så de får vara kvar ett tag till.

Vi vill nu istället att ni ska börja leta på denna sida: https://wiki.groundspeak.com/display/GEO/Sweden

Där försöker vi samla all information så småningom.

 

MVH

Sweden Reviewers

 

Om sajten

Kul att ni hittat hit och vi hoppas ni finner något ni har nytta av. Den här sajten drivs av oss svenska reviewers som granskar geocacher innan de publiceras på geocaching.com. Vi vill genom denna sajt hjälpa er med tips och tricks som kan underlätta för er. Vi tror även att ni kan hjälpa oss i vårt arbete genom att ta del av de tips vi erbjuder er här.

Vi vill också på den här sajten informera och förklara hur en del av det riktlinjer vi ha att följa fungerar och vi praktiserar dom.

Sajten drivs helt på ideell basis på sidan av allt annat vi pysslar med men vår målsättning är att försöka hålla den så uppdaterad som bara tiden tillåter.

Vi vill till sist påpeka att den här sajten inte heller har någon koppling till Groundspeak Inc. (som driver sajten geocaching.com) att göra utan står helt fristående.

 

Vad hittar ni här då?

Gör så här

Här har vi samlat ett antal steg-för-steg guider som tex. Min första cache, hur man skapar waypoints mm. Saknar du något? Kontakta oss!

FAQ

Här har vi samlat en del förklaringar kring guidelines som tex hur 161-metersregeln fungerar och vad man ska tänka på i samband med event.

HTML-Editor

Har ni problem med att skapa cachebeskrivningar i HTML med bilder, länkar, rubriker mm. Testa vårt onlineverktyg. Ni hittar det här.


Varmt välkomna!

 
Toa Norik Kraata-Kal Makuta Icarax Piraka Thok Lord Vampyre Matoran Balta