Landstedt slutar som reviewer

Posted by Z_Agori Berix Tuesday, November 23, 2010 9:15:00 PM Categories: Nyheter

Det svenska reviewerteamet miste i förra veckan sin seniorreviewer då Landstedt valde att avsluta sin reviewerbana. Han har i drygt två och år servat svenska geocachare genom att ha granskat och publicerat runt 11.000 st cacher. I samband med det och andra revieweruppgifter har han skrivit uppskattningsvis drygt 25.000 reviewer notes och svarat på flera hundratals mejl och mycket annat. Den allra första cache han publicerade var Tänt va det här och undertecknad minns fortfarande hur han studsade till när han läste ett nytt namn som publicerare. Det är med stor saknad vi nu inom kort kommer att tillsammans med Groundspeak söka en efterträdare.

Om ni vill sända Landstedt en hälsning kan ni fortfarande göra det via vår kontaktsida ännu ett slag. Ni når honom också via geocaching.com också förståss.

Vi ber under tiden om förståelse för att en del saker av naturliga skäl kommer gå lite långsammare en stund framöver. Då vi just nu är inne i en period med lite mindre aktivitet hoppas vi hinna med någorlunda trots detta. Däremot kan svar på frågor och annat tänkas dra ut på tiden något.

Gravatar
(c) 2010-2015 Sweden Reviewers