Long time no see...

Posted by Toa Norik Friday, August 29, 2014 5:20:00 PM Categories: Nyheter

... men trots att det varit tyst här har vi inte varit overksamma

Vilken sommar vi haft! Detta har nog varit en rekordsommar. Vi från Sweden reviewers hoppas att ni haft underbara cachingdagar i sommar. Återstår att se om det blir någon form av rekord på geocachefronten också, det får vi återkomma till.

Vi har varit väldigt dåliga på att skriva nyheter under sommaren men vi hoppas att ni haft nog att göra ändå, utan att läsa inlägg från oss. Dock har vi inte varit overksamma eftersom ni har hållit oss sysselsatta med nya gömmor samt diverse frågor & funderingar via mail. Några av oss har även varit på lite större event där ni kanske träffat oss.

Vilket fall tänkte vi meddela med detta inlägg att vi nu har uppdaterat vår guide till hur man skapar sin första geocache. Även du som lagt ut flera gömmor tidigare kan nog ha nytta av den eftersom den nu följer det nya formuläret. Det är en del större skillnader men grundprincipen är den samma. Varför inte ta en liten titt på den? Ni hittar den under menyn "Gör så här" eller via denna direktlänk: http://www.swedenreviewers.se/min-f%C3%B6rsta-geocache.aspx .

Vi ser fram emot en trevlig höst där vi förväntar oss att ni kommer hålla oss sysselsatta med era gömmor som ni nu enkelt skapar med hjälp av vår guide.

Gravatar
(c) 2010-2015 Sweden Reviewers